הפעם ברבע האסיסט אירחנו את שי בן דור ואיציק ישראלי – הבעלים של "מאפה הבלקן" שמספקת מאפים קפואים, בצקים קפואים ולחמים איכותיים במיוחד.
שי ואיציק, האנשים מאחורי הטעמים של מאפה הבלקן, מספרים על הקמת המפעל – עוד מימי סבא יוסף בבולגריה
וגם על המתכונים המשפחתיים שעברו בדורות.
בנוסף, הם מסבירים מי הלקוחות של מאפה הבלקן?
כמה זמן מחזיקים המוצרים של "מאפה הבלקן" ולא מתקלקלים?
ומה מבדיל את "מאפה הבלקן" מיצרנים אחרים בשוק?
לסיום דני וידיסלבסקי מעניק טיפים לשי ואיציק איך להרחיב את נקודות המכירה לסניפים נוספים.
ליצירת קשר והזמנות ממאפה הבלקן
נ.ב.2 מה הכי אהבתם בראיון? מומלץ לפרגן לשי ואיציק בתגובות למטה ואם אתם מכירים מישהו.י שמעוניינים במאפים איכותיים כדאי לשלוח להם את הפרטים