יש באתונה הרבה דברים טובים.
אבל יש גם משהו רע.
רע מאוד.
נוראי.
מרגיש לי שכבר ב-24 שעות הראשונות עליתי בערך 24 ק"ג.
האוכל.
זה אולי המקום עם הכי הרבה מסעדות / בתי קפה / מאפיות / קונדיטוריות לכל מ"ר.
והכי זוועה?
שכמעט הכל ובכל מקום גם טעים בטירוף.
מה עושים?
איך בוחרים מכל השפע והטוב הזה?
הבחירה שלי היא לפי האנשים.
עוד לפני שנכנסו למסעדה – בחוץ המארחת מלאת החיים והחיוך הייתה סופר אדיבה.
התחלה טובה.
היא הושיבה אותנו ואמרה:
"תיכף הגברת תגיע."
לא הבנתי מי זאת הגברת ולמה היא צריכה להגיע.
אבל אז גבריאלה הגיעה.
והבנתי הכל.
פצצת אנרגיה וחיים.
תוך שניות עזרה לנו לבחור את המנות הכי שוות.
תוך כדי שהיא יודעת מה נאהב ומה לא נאהב –
"זה לא פלאפל שאתם תאהבו."
המנה הזאת היא לא בשבילכם.
זה כשר…
היא יודעת הכל, קולטת הכל ו… צודקת בכל.
היא מרחפת בין שולחן לשולחן.
בכל מקום עם אנרגיית חיים סוחפת – גורמת לכולם להרגיש טעם נפלא עוד לפני הביס הראשון.
כשהבאנו בפניה את הפליאה על השירות והחוויה היא גם שיתפה על החבר משראל, ותיבלה בעברית-יוונית קלאסית.
בקיצור, חוויה.
מאחורה ברקע נראה לי שהייתה הבוסית של המקום או לפחות המשמרת.
פצצת אנרגיה וחיים נוספת.
ככה זה – כשהראש בריא, הגוף פורח ומשגשג.
ביחד.
ננצח.
(גם) את הארוחה הבאה.
אם במקרה אתם קופצים לאתונה,
אל תפספסו את מסעדת האנשים השמחים
Styl cafe evanghelistrias
וכשאתם שם, תבקשו לקבל שירות מגבריאלה.
ככה תיהנו מהטעם עוד לפני הביס הראשון.